PCL Dog & Cats Schampo & Royal Canin Foder

Lavendel Shampoo
Svensktillverkat shampoo med konditioneringseffekt. Innehåller äkta lavendelolja, välkänd för dess antiseptiska, sårläkande och bakteriedödande egenskaper. Rogivande effekt med härlig doft. Passar alla raser, långa och korta pälsar.
Vitamin & Silk Balsam
Svensktillverkat balsam med antistateffekt. Tillför hud och päls vitamin och protein. Gör pälsen motståndskraftig, lättborstad och torkar snabbare. Passar alla raser, långa och korta pälsar.
Colour Shampoo Svart
Svensktillverkat shampoo med konditioneringseffekt. Färgförsärkande ingredienser, anspassat för svarta och mörka pälsar. Kan med fördel användas på pälsar som har blivit solblekta eller tappat pigmenteringen av annan orsak.
Svensktillverkat spraybalsam med antistateffekt. Vårdande spray som ger pälsen styrka och glans. Gör torr päls lättborstad och luftig utan att den blir tung och fet.

Tips - Spraya lite extra på tovor och massera vid utredning. Skall ej sköljas ur.
Svensktillverkat shampoo med konditioneringseffekt, anpassat för vita och ljusa pälsar. Unik pigmentblandning neutraliserar gultoniga missfärgning orsakad av urin, sol och smuts

Jag har och andvänder Royal Canin de senaste 18 åren på mina hundar. 
varför undra kanske många ? Varför tycker du att det är så bra, burkar jag få frågan om !
Svaret är enkelt för mig. Efter som jag har långhårshundar , så annser jag att det är viktigt att ha ett bra foder så att alla hundrana mår bra i magen och bajsar fasta fina korvar och 1 till max 2ggr om dagen. För då vet jag också att de tillgodo ser sig all näring de får i sig.

Mina pälsar på mina hundar är starka och glänsiga samt rikliga som jag vill ha dem.
Mina valpar har jag heller aldrig haft problem med fodret hitentills . De bajsar också i lagomna mängder. Dock har jag märkt att vissa valpkullar jag har haft de 3 senaste åren har vissa kullar vägrat att äta Royal Canin!  Varför ? En andledning som jag har själv kommit fram till var att jag hade vunnit 6o kg foder av annat märke som jag gav till två av mina tikar under hela tiden av dräktigheten. Efter som valparna ligger i mammans mage så vänjer de sig redan i magen med det fodret som mamman äter. De hade min vet hade sagt en gång. Men
jag tänkte att kunde det verkligen vara sant ?  Min slutsatts var att han hade rätt .

Så på dessa två kullar var jag tvungen att byta till samma fodermärke som mamman åt.
Då var det inga problem längre. Så nu vet jag troligtvis vad det var. En bra tanke till er där ute att fundera på om ni har varit med om detta tidigare.

Jag andvänder på mina valpar Royal mini junior och Royal medium. mini brukar jag andvända
när jag börjar att ge dem foder första gången. Då jag anser att det är lättare för dem att äta mindre bitar. Men man kan också om ma vill ge dem medium från början.

Hur länge jag brukar ge mina valpar Junior foder  ? Den frågan får jag också ofta.

Jag brukar ge mina valpar valpfoder tills det är ca 5 månader gamla. De får valpfoder
här hemma hos mig och sedan skickar jag med ca 1-2 kg valpmat till den nya ägaren.
Jag ber då valpköparen köpa "ENDAST " 1st 15 kg säck valpfoder för att sedan gå över till vuxenfoder.

Jag vill inte att valparna skall växa för fort. jag har gjort detta i samråde med min veterinär
och som också har resulterat sig i bättre HD status på mina hundar.

Så för mig är det numera självklart att jag har Royal Canin till mina Tibetanska Terrier.